Proiecte design interior Design Italia - Servicii Design Interior - Amenajari Interioare Bucuresti

Proiecte design interior Design Italia - Servicii Design Interior - Amenajari Interioare BucurestiIn aceasta toamna Di Design Italia revine in forta in lumea online si se relanseaza cu un site nou si inovator realizat printr-un proces de rebranding “ca la carte”.
In acest proces, dezvoltatorul web Graffco a realizat un logotip si un site cu stil, clasa si eleganta.
Logotipul nou realizat se defineste prin linii ce duc cu gandul la imbinarea perfecta intre architectural si ergonomic ce doreste sa scoata in evidenta ultimele tendinte in materie de design interior. Prin intermediul acestui website Di Design Italia isi propune sa fie mai aproape de clienti prin publicarea de oferte speciale ce vor fi actualizate permanent.
Di Design Italia va ofera proiecte de design interior de inalta clasa, obiecte sanitare, finisaje si mobilier semnat de designeri consacrati cum ar fi Karim Rashid, Fabio Novembre, Erwan si Ronan Bouroullec si Philippe Starck. De asemenea, Di Design Italia colaboreaza cu furnizori internationali, in special din Italia, mare parte dintre acestia fiind participanti la cele mai cunoscute targuri de design de produse din Italia si din lume. Fiecare dintre aceste companii au peste 10 ani de experienta in domeniu. Va invitam sa vizitati noul website la adresa www.didesignitalia.ro

Comentarii